Home » Agenda

Agenda Sheias 2022

09-01 Offerings for Manannán Mac Lir. (VOL)

Eigen bijdrage: €25,00
(Minimaal een dag vooraf overmaken of contant ter plekke, geef je optie in de aanmelding aan)
Locatie: Sheias
Mokselbankwei 1
9142VJ Moddergat.
Opgeven via: info@sheiasnatuurbewustwording.nl

Op zondag 9 januari aanstaande starten we het nieuwe jaar samen met Manannán Mac Lir. Als waker en faciliteerder van het Heilig Bewustzijn is hij een welkome vriend in deze tijden. Hij helpt ons optimaal aanwezig te zijn in het hier en nu met ons pure en hoogfrequente bewustzijn. Hij helpt ons om alles op te ruimen wat dit hoogste goed niet dient. Hij beschermt ons terwijl wij vol overgave in deze realiteit incarneren om het hoogste goed óók hier waar te maken te maken... Genoeg om dankbaar voor te zijn dus! Daarom bieden we onze dankbaarheid aan in de vorm van een offer die we aan de zee geven in een ceremoniële setting. Door dit te doen versterken we tevens ons eigen licht, maken er contact mee en laten het toe in ons leven voor het goed van AL.
De dag zal er in het kort ongeveer zo uitzien:

- We starten bij Sheias (20min lopen van de zee), waar we gezamenlijk in een meditatie afstemmen op ons Hoogste Zelf, Bron, Manannán Mac Lir en een groep helpers en ondersteuners van dit proces. Meer over die laatste groep op 9 januari.
- We wandelen als groep naar de zee en voeren daar het offeren uit (over dit offer verderop in de tekst meer.). We danken, bekrachtigen het Licht en de liefde in onszelf en een energetische zuivering vindt plaats.
- We gaan terug naar de 'homebase' van Sheias en sluiten samen af, gevolgd door een warme versnapering binnen of buiten rond het vuur (weersafhankelijk.).

Als je besluit mee te doen mag je ruim vooraf beginnen met het maken van je offer. Dit wordt aan de zee (en Manannán) meegegeven op deze dag.
Je kan hiervoor kiezen uit kruiden en ander groen waar je een mooi drijvend geheel van maakt. Terwijl je dit maakt geef je je gebeden en wensen voor jezelf en Moeder Aarde eraan mee. We doen dingen namelijk nooit alleen maar voor onszelf. We zijn een geheel. Je verbindt je met je Hoogste Zelf en stelt je voor hoe het maken van dit offer een fysieke manifestatie wordt van het hoogfrequente licht wat jij in je draagt (Dat is geen vraag, is gewoon zo, believe it ;) ).Ook mag je tijdens dit maken vragen om verbinding met Manannán Mac Lir, dit kan al simpelweg door ernaar te vragen. Laat verwachtingen los en laat het maken van dit offer vrij ontstaan in de heilige setting die ontstaat.
Manannán Mac Lir is geen god die je op je knietjes voor hem wil zien. Hij helpt je juist om werkelijk in je kracht te staan en werkelijk in waarheid en eenheid te leven. Hij is een beschermer en kanaal voor puur bewustzijn op deze Aarde. Je kan je voorstellen waarom ik juist hem, nu, heel erg dankbaar ben... Hij herinnert ons aan onze Goddelijke Oorsprong en helpt dit in ons ontwaken. Stormen en regens die hij genereert zijn er om weg te blazen wat jou niet dient. Het is liefde.

Je bent van harte welkom voor deze nieuwjaarstoost op het Heilig Leven!
Tip: Kleed je goed warm aan en draag fijne wandelschoenen. Het is hier vaak wat frisser dan verder landinwaarts, zeker als het windje mee gaat doen... ;)

 

06-02 The Nature Spirits Invitation!

Online Webinar co-led by Mare Cromwell & Cornelis Jan Cuperus.
A Joy-Filled Webinar to Help Birth our New Earth and start living together (!) with the nature spirits again! For your invitation please click here: www.naturespiritfun.earth 
(Both website and webinar are entirely English Spoken.)

 

20-03 Fosta & Foseti: Een Eenheidsceremonie.

Eigen bijdrage: €25,00 p.p.
(Waarvan €5,00 gedoneerd wordt aan de Sacred Balance Global Grid, waarvan deze ceremonie een onderdeel is.)
Locatie: Sheias
Mokselbankwei 1
9142VJ Moddergat
Aanvang: 13:30 uur.
Opgeven via: info@sheiasnatuurbewustwording.nl
Over de Sacred Balance Global Grid: www.sacredbalance.earth 

Fosta en Foseti; Godin en God, samen symboliseren zij een eenheid tussen het vrouwelijke en het mannelijke in perfecte harmonie. Zij zijn naar voren gekomen om een ceremonie te leiden waarin ze hun kennis, wijsheid en heling aanbieden aan ons, de mens. 
Ze helpen ons het mannelijke en vrouwelijke in onszelf te verenigen waarbij een harmonie ontstaat die volledig in lijn is met Bron. Geheeld en uitgelijnd in beide aspecten van ons Zijn ontstaat eenheid; in ons innerlijk en de wereld om ons heen.

Foseti: Van oudsher staat deze god bekend in onze regio als een recht spreker. Hij herstelt onrecht op een dusdanige wijze dat het geadresseerde aspect weer opnieuw een kans krijgt om uit te lijnen met Bron en ons Heilig Zelf. Zijn recht kent geen slachtoffers, maar richt zich juist op een eerlijke uitkomst van alle partijen (aspecten in onszelf).
Fosta: Vereerd in deze contreien voor haar gulle gaven en liefde voor het land, de zee en haar bewoners. Zij heelt. Verzorgt gekwetste stukken in onszelf en het land met liefde en herstelt daarmee de natuurlijke energiestroom die voor overvloed zorgt. Gezegend door Fosta brengt je heling, overvloed en een leven waarin in alles de liefde voelbaar is; een leven zoals dat van oorsprong is bedoeld.
Samen: In de afstemming laten zij zich zien als één. 1 Goddelijk Wezen die zowel het vrouwelijke als het mannelijke optimaal behelst. Samen zorgen ze voor harmonie tussen de aspecten waardoor geestelijke groei en een rijk leven op een basis van waarheid en authenticiteit ontstaat.
Op onze weg naar nieuwe eenwording komen zij naar voren om ons te helpen innerlijk conflict en oude pijnen op te lossen en te helen; onze heelheid en eenheid steeds dieper bewust wordend.

Op 20 maart aanstaande zoeken wij samen de zee op met onze offers en verbinden ons in ceremonie met hen; Fosta en Foseti.

29-03 Start Sheias Kruidenleer.

Groep 1 start op 29-03 en heeft 9 dinsdagmiddagen cursus.
Groep 2 start op 31-03 en heeft 9 donderdagmiddagen cursus.
Eigen bijdrage: €444,00
Locatie: Sheias,
Mokselbankwei 1
9142VJ Moddergat
(en een aantal keren op locatie in natuurgebieden)
Tijd: 13:30-16:30 uur. 
Opgeven via: info@sheiasnatuurbewustwording.nl
(Geef bij je aanmelding aan of je voor de dinsdag- of donderdagmiddag kiest.

9 delige cursus waarin we het werken met geneeskrachtige kruiden, communiceren met natuurwezens, energie meten en landschapsheling combineren voor een optimaal resultaat. Kijk voor meer informatie hier:

01-05 Cernunnos' Beltane Celebration! 

Meer informatie volgt. :) 

19-06 Manannán's Midzomerviering.

Meer informatie volgt. :)