Agenda Sheias

29-10 Aegir's Fest!

Locatie: Landgoed Stania State.
Rengersweg 98B 
9062EJ Oenkerk
Tijd: 15:00-21:30  uur.

29 oktober 2022 is het dan eindelijk zover, tijd voor Ægir's Feestje! En dat mag wel wat groter uitgepakt worden. 
Dit gaan we doen op het prachtige landgoed Stania State te Oenkerk, waar we binnen in het restaurant afsluiten met een feestelijk buffet, op z'n Ægirs!

Ægir is een hele oude reus en zeegod die in de Noordzee woont. Al eeuwen en eeuwen helpt hij hen die de zeeën doorkruisen, letterlijk, maar ook metafysisch gesproken...
Ook bij het Noorderbaken helpt Ægir met het verbinden van verschillende stromen, het samenbrengen van uiteenlopende perspectieven en herinnerd 'ze' eraan dat ze allemaal voor hetzelfde 'hogere doel'samenwerken. Hij slecht barriéres tussen mensen en systemen om ze weer in werkelijke verbinding samen te laten komen en samen te werken. Alhoewel hij zeer actief is en bedreven in 'zijn vak', staat hij niet veel op de voorgrond. Als zijn werk gedaan is en het heeft geholpen dan is hij tevreden en hoor je hem niet meer. Persoonlijk vergat ik hem daarom wel eens te erkennen in channelingen waarbij vele wezens aanwezig zijn en Ægir dus niet echt op de voorgrond staat. Óók hij mag gezien worden, erkend en bedankt voor al het moois wat hij doet en in extensie daarvan: Ook wij, jij en ik en iedereen die al zo lang in de schaduwen heeft vertoefd 9en dan hebben we het niet alleen over het huidige leven) en geleefd; ook wij mogen gezien worden, erkend, gedankt en onszelf weer in het licht gaan zetten, want zo zetten wij de Nieuwe Aarde neer en Ægir helpt ons daarbij. We komen samen in eenheid én diversiteit. We laten onze kleuren zien en erkennen de mooie kleuren van een ander ook. Dat voelt al als een feestje toch? 

Wanneer het werk klaar is, de verschillende partijen samenkomen en het heilige in elkaar en zichzelf erkend te hebben, dan mag dat gevierd worden en dat doen we samen met Ægir en kornuiten op 29 oktober aanstaande!

Het programma ziet er als volgt uit:
* 15:00 uur:
Verzamelen op het veld vóór brasserie Stania State. Gezamenlijk gaan we het park in voor een drumcirkel.
* 15:30 - 16:45 uur:
Ægir's Drumcirkel!
Waarbij niet alleen drums, maar ook fluiten, didges, dansmariekes, zangers met én zonder talent welkom zijn! We komen samen en laten onze authentieke kleuren zien, dienend aan ons puurste Zelf en het hoogste goed voor allemaal.
16:45 uur:
We pakken ons boeltje in en togen naar de brasserie.
17:00 uur:
Vanaf 17:00 uur is er een mooie zaal voor ons gereed met lekker eten, drinken en goeie muziek. Ægir's Feestmaal met Poteter, Ragnarok lapskaus, Kjottkaker, Stektfisk, Ostekake en nog veel meer! Wat dat allemaal betekent kun je lezen in de menukaart die in PDF wordt upgeload in de discussie van dit evenement.
21:30 uur:
Klaar mee.
Buikjes vol, wangen rozig, we gaan verzadigd weer naar huis. 

Wat kost het?
Volwassenen: €45,00 p.p.
Kinderen 5-12jr: €30,00 p.p.
Kinderen 0-4jr: gratis.

Hoe doe je mee?
Je kunt je aanmelden door te mailen naar: info@sheiasnatuurbewustwording.nl
Geef daarbij aan met hoeveel je komt en als er kinderen 12 of jonger meegaan, dan ook dat graag even melden.
Je aanmelding is defintief na betaling via:

Sheias, natuurbewustwording
NL94RABO0189000147

Graag tot dan!

01-11 Start Werken met het Levenswiel. (VOL)

Eigen bijdrage: 
Locatie (start): Sheias
Mokselbankwei 1
9142VJ Moddergat
Tijd: 19:30-22:00 uur.

Terug van weggeweest! :)
Vanaf dinsdag 1 november t/m dinsdag 31 oktober 2023 komen we 13 keer samen op de dinsdagavond om samen een reis langs het Levenswiel te maken. Hierbij stemmen we af op de natuurlijke cycli in de natuur die het verloop van ons leven bepalen.
Seizoenen, maanstanden, weertypen; allemaal hebben ze een invloed op ons innerlijk zoals dat ook in de uiterlijke wereld kan worden waargenomen en brengen ze processen in beweging van loslaten, groei, bekrachtiging, schaduwwerk en veel veel meer.
Boodschappen van dieren, planten en andere bewuste wezens in deze wereld helpen ons hierbij en hier gaan we allemaal verder op in tijdens deze reis rond het Wiel.

Tijdens dit 1e jaar van 'terug van weg geweest' zal deze reis in een natuurlijke flow ontstaan en zal alles (Ook de prijs die je bereid bent te geven) puur en in afstemming voltrekken. 
Voel je dat je hierbij wilt zijn?
Mail dan gerust voor meer informatie: info@sheiasnatuurbewustwording.nl