Medicijnen die je terugbrengen bij je oorspronkelijke & authentieke natuur.

In afstemming en samenwerking met diverse hoogste goed dienende wezens ( Gaia, Manannán Mac Lir, Cernunnos, Blue Avians, etc) maak ik medicijnen om je te helpen gezonder, krachtiger en stabieler in het leven te staan. De verschillende medicijnen hebben elk een specifieke werking en energie, maar hebben het gemeenschappelijke doel om boven en beneden/binnen en buiten optimaal samen te laten werken. M.a.w. lichaam en geest in dienst van Ziel, zoals het is bedoeld, en een bezield leven in de stof. Voor velen van ons is dit nog geen realiteit en toch is dit de weg die wij nu bewandelen, op weg naar een opnieuw bezield leven in harmonie met een bezielde Aarde en alle levensvormen waar wij deze mooie planeet mee delen. Je gaat meer in overeenstemming leven met wie je in essentie bent en verstoringen lossen op waardoor je meer en meer zal stralen en écht hier zal Zijn: Bezield leven.

De vele kwalen en ongemakken die wij kennen in dit aardse bestaan zijn gevolgen van deze verstoringen en vertellen je waar de energie niet meer optimaal stroomt of; waar jij niet optimaal aanwezig bent.
Jij bent Licht, jij bent bewustzijn en jij bent Liefde...
We pakken dus niet de symptomen (kwalen) aan met deze medicijnen, maar gaan direct naar de Bron, we herverbinden ons opnieuw met wie we Zijn en laten dit toe in onze realiteit, de materie. In het Licht van jou Liefdevolle Zijn lost alles op wat het Hoogste Goed niet dient: Overeenstemming met al wat Is is wat er enkel nog zal Zijn.
Het woord 'medicijn' herneemt hiermee haar oude heilige lading en waarde en is werkelijk een genezer van lichaam, geest en Ziel, van binnen en buiten en heeft dan ook weinig te maken met de manier waarop het in westerse geneeskunde nog gebruikt wordt. We gaan terug naar bezield leven, we ascenderen terug naar onze oorspronkelijke staat van Zijn en laten achter wat niet langer op deze frequentie mee kan trillen óf transmuteren het. De hier beschreven medicijnen kunnen daar bij helpen, maar onthoudt: Het Ware Medicijn dat ben jezelf. 

De medicijnen welke ik maak komen in afstemming door. Ik vraag naar wat er gemaakt wil worden, waarvoor en welke kruiden willen helpen bij het 'dragen van de energie.' Hierdoor krijgt bijvoorbeeld een tinctuur met wilg gemaakt meer mee aan helende eigenschappen, dan puur de werking van wilg zelf; zij is de liefdevolle drager van de hoogfrequente energie die doorkomt en ingezet wil worden ter ondersteuning in de processen gepaard gaande met onze collectieve wedergeboorte. Lees meer over ieder 'specifiek' medicijn hieronder:

 

Kruidenthee.

Thee gemaakt van puur natuur en mengsels gemaakt in afstemming met natuurwezens en anderen.

Lichtontwakers Den, Wilg & Maretak.

3 Verschillende tincturen met een gemeenschappelijk doel: Bijdragen en ondersteunen bij het ontwaken van het Goddelijk Licht op Aarde!

Heilige Maral & Chaga.

momenteel alleen de combi Maral/Chaga verkrijgbaar.

Uit de Altaï riep je mij en ik was verheugd je weer te horen! Als een echo uit een ver verleden waarin de Hoge Kennis en verbondenheid met al het leven om ons heen, in een perfecte harmonie, voor iedereen nog simpelweg 'het leven' was...

Aurasprays.

De frisse Zeewind blaast door je heen, kruidengeesten helpen Manannán Mac Lir om heel je wezen schoon en uitgelijnd te maken: Deze en andere sprays zijn in 'tWinkeltje te koop.

Inheemse Helers.

Een selectie inheemse kruiden, verwerkt in tincturen, met een krachtige werking op velerlei gebied. Ook hier is gewoon alles wat je nodig hebt ín de natuur te vinden....

Prijslijst assortiment
Lichtontwaker Den, Wilg of Maretak € 10,00
Kruidenthee, per zakje € 2,50
Theemengsels goden & natuurwezens. Diverse soorten. €4,50
Heilige Maral tinctuur € 10,00
Heilige Maral & Chaga tinctuur €15,00
Aurasprays € 15,00
Inheemse Helers tincturen € 10,00
Helende oliën €-,--

***
Lees voor gebruik goed of de tinctuur geschikt voor je is en vraag bij twijfel of medicatie je huisarts voor advies. Ons aanbod is géén vervanging van huisarts of andere medische specialisten.
***