Etherische Oliën voor lijf en Ziel.

Afgestemde oliën die je makkelijk met de roller op je lichaam aan kan brengen. Gemaakt met pure kruiden, in pure oliën met de hulp van Merlijn en de natuurwezens, zijn deze oliën een balsem voor lijf en Ziel en bedoeld om je te helpen bij bijvoorbeeld beter geaard te zijn en te blijven, je te beschermen tegen energetische aanvallen en dergelijke. Hieronder staan de verschillende oliën en hun eigenschappen op een rijtje.

Aardesteractivatie.

Deze olie kan je aanbrengen op je voetzolen en activeert jouw Aardester: Een chakra net onder je voeten die zorgt voor sterke gronding van het hoger lichtlichaam, verbinding met Gaia en haar liefdevol voedende energie. Gemaakt met behulp van
citroengras:Ontspannend, opent je voor onvoorwaardelijke liefde.
geranium: Ontspannend, aardend, brengt balans fysiek en psychisch.

Hoger Zelf belichaming.

Helpt het lichaam goed af te stemmen op de hogere frequenties van je Pure Zijn om optimaal geïncarneerd te kunnen zijn. Maakt de weg vrij voor je Heilig Zelf. Goed om te om te gebruiken op het borstbeen en voorhoofd, maar kan in principe overal op het  lijf aangebracht worden als je voelt dat dit op een specifieke plek voor jou van waarde kan zijn. 
Gemaakt met behulp van:
den: Maakt de weg vrij, geeft lucht, ruimte, reinigt fysiek en energetisch.
rozemarijn: Versterkt connectie met ‘boven,’ brengt licht, zuiverheid, bescherming.
akkermunt: Maakt je energetische ruimten vrij van zwaarte, maakte schoon en schept zuivere ruimten in en om je heen.

Energetische bescherming.

Helpt invloeden van buitenaf, inclusief energetisch parasitaire energieën, uit je systeem te houden.
Ook een fijn hulpmiddel als je bijvoorbeeld gaat winkelen of anders je in drukke ruimten begeeft. Ook thuis een fijne olie die je helpt 'veilig in je bubbel' te verblijven. Kan aangebracht worden waar dit goed voelt voor jou, de nek en voorhoofd zijn goede plekken als je je naar buiten beweegt.
Deze olie wordt ondersteund door de kracht van:
ceder: Versterkt gevoel van Zelf en helpt het overige af te vloeien.
rozemarijn: Versterkt connectie met ‘boven,’ brengt licht, zuiverheid, bescherming.

Sasquatch Harmony.

Samen met Sasquatch is deze olie gemaakt om je fysieke en energetische systemen in balans te brengen, in harmonie met de natuur en je eigen pure natuur. Fijne olie voor meditatieve momenten en ter bevordering van innerlijke rust, liefde en tevredenheid. Gemaakt met behulp van boombroeders den en ceder en een klein vleugje tea tree.

Lyran Gold.

Een olie gemaakt samen met de Lyrans, een hoogontwikkeld buitenaards ras welke nauw verbonden is met de ontwikkeling van de mensheid. Zij helpen je via deze olie je licht-lichamen optimaal te activeren, in verbinding te zijn en blijven met je Goddelijk Zelf, trilling te verhogen, Gouden Licht-activaties en energieveld te beschermen. Ontwaken van de 'Gouden Mens' in het Gouden Tijdperk.
Olie gemaakt op basis van biologische sesamolie, frankincense en rozemarijn.