Gastmakers:

Naast onze eigen producten zijn er in 'tWinkeltje ook krachtvoorwerpen, kunst en andere vormen van mooie medcijnen te vinden, gemaakt door geïnspireerde mensen uit ons netwerk. Door hun artikelen te kopen gun je niet alleen jezelf iets moois, maar ondersteun je ook hen! Met de intentie elkaar te ondersteunen en versterken krijgen ook zij een platform in de winkel. Hieronder een kort overzicht van wie wat maakt en wat je o.a. van hen kan verwachten te zien:

Rupesh Paragh: Vanuit zijn bedrijf Heart-Beat maakt  hij sieraden met edelstenen, krachtvoorwerpen en drums. Een selectie daarvan is te vinden in 'tWinkeltje. Je kan bij hem ook terecht om zelf je drum of ander krachtvoorwerp te maken.

Yvonne Brouwer: Maakt medicijn met heilige geometrie. Haar helende creaties en meer informatie hierover biedt ze ook aan in 'tWinkeltje. Daarnaast geeft ze van tijd tot tijd workshops in 1 van onze ruimtes. Actuele informatie daarover is in Sheia's Grove te vinden op Facebook.

Piet Sinnema: Zijn cd's met 'muziek van de Ziel' is bij ons verkrijgbaar. Piet is therapeut en werkt hierin veel met de helende invloed van klank en muziek. Met zijn cd haal je deze helende invloeden in huis.
www.shiatsu-sinnema.nl 

Petra Jutte: Van stichting het Baken te Drachten is creatief op het gebied van schilderen, dromenvangers maken en meer. Door haar creaties te kopen steun je ook haar mooie intitiatief 'het Baken' zelf!
www.hetbakendrachten.nl 

Martine Windig: maakt unieke creaties van keramiek waarin met name de invloeden van zee en zeewezens als zeemeerminnen in terug te vinden zijn, maar ook daarbuiten maakt ze prachtige kunst! Martine is tevens verbonden aan het Baken te Drachten. 

Maartje Luijtens: Maakt natuurlijke medcijnen met geneeskrachtige planten. Wij delen onze producten met elkaar zodat we allebei een bredere selectie hebben. Maartje's winkeltje is in Eesveen (Drenthe) op een bijzondere locatie waar zij nog veel meer doet:
www.oerbeleven.wixsite.com/oerbeleven 

Jasmijn Devens: Jasmijn maakt prachtige heilige medicijnen in de vorm van sprays en tincturen en meer waarvan een selectie ook in 'tWinkeltje te vinden is! 
www.academiederoos.com 

Marlies Engels: Haar prachtige kruidenboek 'Kruid en Mens' is bij ons te koop. Daarnaast maakt Marlies ook fijne zalven, oliën en siropen welke ook in ons winkeltje te vinden zijn.
www.polderkol.nl 

Laura Scholtus: Laura's rituele elementschalen en bloemen-ansichtkaarten met bloemzaden zijn bij ons te koop. Daarnaast maakt ze ook nog vele andere mooie artikelen, welke je op haar site kan vinden.
www.flauwer.nl 

Madeleine en Micha Meuwessen: Met hun bedrijf 'Star Remedies' maken ze prachtige Bach Bloesem en andere essence-medicijnen. In ons winkeltje kun je een essence op maat krijgen met Bloesems van Star Remedies en/of Ainsworths voor zowel mens als dier.
www.starremedies.nl