Gastmakers:

Naast onze eigen producten zijn er in 'tWinkeltje ook krachtvoorwerpen, kunst en andere vormen van mooie medcijnen te vinden, gemaakt door geïnspireerde mensen uit ons netwerk. Door hun artikelen te kopen gun je niet alleen jezelf iets moois, maar ondersteun je ook hen! Met de intentie elkaar te ondersteunen en versterken krijgen ook zij een platform in de winkel. Hieronder een kort overzicht van wie wat maakt en wat je o.a. van hen kan verwachten te zien:

Rupesh Paragh: Vanuit zijn bedrijf Heart-Beat maakt  hij sieraden met edelstenen, krachtvoorwerpen en drums. Een selectie daarvan is te vinden in 'tWinkeltje. Je kan bij hem ook terecht om zelf je drum of ander krachtvoorwerp te maken.

Piet Sinnema: Zijn cd's met 'muziek van de Ziel' is bij ons verkrijgbaar. Piet is therapeut en werkt hierin veel met de helende invloed van klank en muziek. Met zijn cd haal je deze helende invloeden in huis.
www.shiatsu-sinnema.nl 

Petra Jutte: Van stichting het Baken te Drachten is creatief op het gebied van schilderen, dromenvangers maken en meer. Door haar creaties te kopen steun je ook haar mooie intitiatief 'het Baken' zelf!
www.hetbakendrachten.nl 

Maartje Luijtens: Maakt natuurlijke medcijnen met geneeskrachtige planten. Wij delen onze producten met elkaar zodat we allebei een bredere selectie hebben. Maartje's winkeltje is in Eesveen (Drenthe) op een bijzondere locatie waar zij nog veel meer doet:
www.oerbeleven.wixsite.com/oerbeleven 

Jasmijn Devens: Jasmijn maakt prachtige heilige medicijnen in de vorm van sprays en tincturen en meer waarvan een selectie ook in 'tWinkeltje te vinden is! 
www.academiederoos.com 

Marlies Engels: Haar prachtige kruidenboek 'Kruid en Mens' is bij ons te koop. Daarnaast maakt Marlies ook fijne zalven, oliën, theeën en siropen welke ook in ons winkeltje te vinden zijn.
www.polderkol.nl 

Laura Scholtus: Laura's rituele elementschalen en bloemen-ansichtkaarten met bloemzaden zijn bij ons te koop. Daarnaast maakt ze ook nog vele andere mooie artikelen, welke je op haar site kan vinden.
www.flauwer.nl 

Madeleine en Micha Meuwessen: Met hun bedrijf 'Star Remedies' maken ze prachtige Bach Bloesem en andere essence-medicijnen. In ons winkeltje kun je een essence op maat krijgen met Bloesems van Star Remedies en/of Ainsworths voor zowel mens als dier.
www.starremedies.nl 

Arjan Kuipers en Annemarie-Sofie Lugtenhorst: Van hen vindt je o.a. oerdegelijk gebouwde drums in het 'tWinkeltje en ook Annemarie-Sofie zelf is soms achter de kassa van 'tWinkeltje te zien! ;) Bij hen thuis kun je terecht voor o.a. eigen drum maken, klankbaden en meer:
www.bronklank.nl 
Jaap van Ens: 
Maakt o.a. CBD- en THC-olie en -zalven, maar ook fijne natuurlijke zeepjes die hier te verkijgen zijn onder de naam 'Mens van Nature.'
(Website nog niet actief)

Patricia Arts: Patricia maakt lichttaal-tekeningen welke met behulp van o.a. de Lyrans (Een hoog ontwikkeld buitenaards volk) krachtige en fijne energieën doorgeven en ankeren voor het hoogste goed van alle leven op deze Aarde. Wellicht ligt er 1 in het tWinkeltje welke jou kan helpen.  Naast deze tekeningen biedt zij (o.a. bij Sheias) ook ceremonies aan waarbij lichttaa; en het manifesteren van de 'hogere realiteit' centraal staan.
www.lichtklankhealing.nl 

Yvonne Vinke: Yvonne is de co-creator van de amuletten in het tWinkeltje en de webshop. Naast deze sieraden maakt ze nog veel meer moois, kijk daarvoor gerust op haar site:
www.bontevink.nl