Edelstenen & Fossielen.

De kristallen van de Aarde zijn heilig en wanneer er overeenkomstig mee wordt omgegaan kunnen ze veel voor je betekenen en een welkome bijdrage leveren in de energie van jezelf, je huis of bij ceremonies.
Omdat kristallen vaak een ‘hebbeding’ zijn en er daarom niet altijd zuiver en dienend mee wordt omgegaan, vragen we hier de dwergen om bijstand in de zaak. Zij zijn de hoeders en makers van veel van dit wonderlijke moois. Samen met hen zoeken we kristallen uit die geschikt zijn voor ceremonies of voor je persoonlijk en waarvan het kristalwezen dit uiteraard ook daadwerkelijk wil. Behandel ze met zorg en liefde en je hebt een vriend voor het leven, ook dit zijn bewuste wezens en werken graag in overeenstemming met het hoogste goed.
Dit doen ze van nature al door puur te zijn wie ze zijn en dit leren ze ook ons, ons terugbrengend naar een leven in zuiverheid en harmonie.

In 'tWinkeltje is een groot aanbod in kristallen en edelstenen te vinden, welke allemaal 'goedgekeurd' zijn door de dwergen om de wereld in te gaan. Er staan geen kaartjes met werkingen en beschrijvingen bij, want stenen kies je niet met het hoofd, maar met het hart en het hart weet welke voor je bestemd is en heeft daar geen logica voor nodig. Zo kies je het kristal afgestemd op jou en je hoogste goed. Naderhand de werking opzoeken kan natuurlijk altijd als je meer over de steen wil leren, maar zo beïnvloedt dit je keuze niet. :) 

Ook zijn er fossielen te vinden welke de energie uit lang vervlogen tijden met zich meedragen in het Nu. Zodoende kunnen fossielen helpen in het werken met oude aardse energieën en informatie ontsluiten in je wezen die met deze tijdperken resoneren.