Heilige Maral,

De Maraltinctuur kwam op een bijzondere wijze in deze selectie, namelijk via een fles massageolie waar 'Maral' op stond en dit deed allerlei belletjes rinkelen. Maral! Maral! Ik voelde in mijn systeem dat ik deze plant heel goed ken vanuit een 'ander' leven... Na verder onderzoek kwam ik erachter waar deze plant o.a. bij wordt ingezet in de volksgeneeskunde en dat is nogal wat.  Maral is een krachtpatser, een versterker en in met name in haar oorspronkelijke leefomgeving; Siberië en de Altaï, wordt er levenselixer van gemaakt. Maral versterkt je gehele systeem en ondersteunt de regeneratieve eigenschappen van je lijf en leden. De plant helpt bij het aanmaken van spiermassa, vetverbranding, geeft extra energie, stimuleert het immuunsysteem (door o.a. de darmfunctie te optimaliseren) en helpt bij geestelijke aandoeningen als depressie en chronische vermoeidheid. Daarnaast staat Maral bekend de effecten van stress (Welke tot een zeer breed scala aan klachten kunnen leiden) teniet te doen. Volgens sommige studies zou het ook helpen bij de genezing van kanker, wat mij, gezien al wat deze plant in huis heeft, allerminst verbaast. Maral helpt je optimaal en vol energie te (gaan) leven. Wat een geschenk! 
Maraltinctuur: €10,00 (50ml)

Hoe Maral hier kwam en wat ze vertelt.....

De tinctuur van deze prachtige distel is een uitzondering in de selectie omdat ze uitheems is. Meestal werk ik met de rijkdom die direct om ons heen te vinden, maar voor Maral maak ik graag een uitzondering én Maral maakt graag een uitzondering voor ons.... Ze brengt namelijk meer met zich mee vanuit de bergen dan 'enkel' de geneeskrachtige eigenschappen...
Na mijn aanvankelijke enthousiasme over het woordje 'Maral' wat ik op een fles zag staan heeft ze me niet meer losgelaten. Ik bleef over haar leren, enerzijds via (cognitieve) studie en anderzijds ook via boodschappen die zij doorgaf. Ze begon te vertellen over het 'oorspronkelijke' leven op Aarde, ons oorspronkelijke leven hier en hoe alles optimaal in balans was en daarom ook optimaal energie had. Alles was krachtig, gezond en vibreerde op een hoge frequentie en de verbinding met Moeder Aarde en Bron waren optimaal: Hemel op Aarde. Deze herinnering heeft Maral voor ons bewaard door de tijden heen en ze biedt nu aan om ons te helpen dit óók weer in onszelf te herinneren. Levenslust, gezondheid, vreugde, liefde zijn de bijwerkingen van dit proces. Ja, ik weet het, maar het hoort er nou eenmaal bij. ;) 
Na de stroom van informatie kwam het verzoek met haar te gaan werken en medicijnen met haar hulp te gaan maken. Na lang zoeken (Vele aanbieders klopten gevoelsmatig niet), kwam ik uit bij een persoon die in het Altaï-gebergte woont en hier de wortels oogst in haar natuurlijke habitat. Dit voelde juist en hier bestelde ik de wortels. Meteen diezelfde avond kwam er een nieuwe stroom aan informatie. De woonkamer vulde zich met sjamanen van over de hele wereld (Een wonderlijk en kleurrijk geheel) en behoren allemaal tot eenzelfde 'council' of 'raad.' Deze raad is al duizenden jaren actief en treedt nu naar voren als 'hoeders van de Aarde en bewaarders van de oude heilige kennis.'  Zij vertelden wie zij zijn, wat zij doen en dat wij met elkaar verbonden zijn op een manier die dieper gaat dan ik me op dat moment voor kon stellen. Zij vertelden over de werking van Maral en dat zij nu de drager en verspreider van de helende energie zal zijn die door hen bewaard is gebleven terwijl wij (De westerse mens en cultuur van 'afgesneden' leven) ons pad hebben gelopen die nu ten einde loopt. Deze raad van witte sjamanen treedt naar buiten om bij te dragen ons allemaal weer opnieuw op het 'oorspronkelijke' spoor te krijgen: Leven in overeenstemming met en in harmonie met het Goddelijk Plan. De bijwerkingen hiervan zijn hetzelfde als die van het gebruik van Maral: Levenslust, gezondheid, vreugde, liefde ;) Bovendien ontwaakt je 'innerlijk weten'; de connectie met je diepere Zelf wordt hersteld en/of versterkt waardoor je meer in harmonie gaat leven met wie je werkelijk bent. Hemel op Aarde betekent immers ook dat jij hemels wordt, of liever: Dat jij je Hemelse Zelf herinnert en weer omarmd. 

***
De Maraltinctuur is een geconcentreerde tinctuur. Daarom kun je met lage doseringen toe. Voel voor jezelf wat goed is, tussen de 5 en 10 druppels in een klein bekertje water per dag is al ruim voldoende voor de geneeskracht van de tinctuur om haar werk te kunnen doen. Het is raadzaam om na een periode van max. 3 weken even een poosje te stoppen met inname van de tinctuur.
***

Maral & Chaga samen,

Toen het tijd was om een nieuwe voorraad te maken gaf de spirit van Maral aan eventjes te wachten, want er wilde 'iets' toegevoegd worden. Wat dat precies was werd later duidelijk: Chaga. Deze paddenstoel die met name hoog in het Noorden voorkomt biedt haar enorme en veelzijdige geneeskracht aan in deze tinctuur, die gemaakt is om je te helpen om een beter contact met je lijf en authentieke natuur te bewerkstelligen. Ze versterkt de werking van Maral door een weg vrij te banen in je systeem waardoor de potentie van de Maralwortel dieper op je in kan werken. Chaga verwijdert parasieten uit je systeem, is ontstekingsremmend, versterkt je weerstand en is een grondige zuiveraar. Met deze capaciteiten baant ze de weg vrij voor de viraliserende en bekrachtigende eigenschappen van Maral. Een bijzondere tinctuur welke gemaakt is met de hulp van dezelfde council waarmee het proces met Maral hier is begonnen (Zie cursieve tekst hierboven).
Maral-Chagatinctuur: €15,00 (50ML)