In het tWinkeltje zijn behalve 'gewone' kruidentheeën ook mengsels verkrijgbaar die zijn gemaakt in afstemming met natuurwezens, goden en godinnen. De kruiden in deze mengsels ondersteunen de energie welke de betreffende wezens graag mee willen geven aan het mengsel. Ze zijn allemaal met respect en in overeenstemming gemaakt. Hieronder vindt je een korte beschrijving van de verschillende soorten:

Cernunnos:
De gehoornde god helpt je in je lijf te zijn. Op ontspannen wijze in je kracht. Hij leert je dat kracht óók zacht kan zijn, zeker in verbinding met je ware aard en jezelf dit toe te staan te leven. De samenstelling van dit mengsel werkt daarom ontgiftend, aardend en verzachtend. Deze thee moet iets langer trekken om volledig tot zijn recht te komen.
Ingrediënten: Maretak en wortels van Alant, ashwaganda en paardenbloem.

Manannán Mac Lir:
De zeegod helpt ons optimaal uitgelijnd te zijn met ons Hoger/ Authentieke Zelf. Zijn frisse winden blazen alles weg wat dit niet dient. Zijn medicijn brengt voort een heldere geest en krachtig innerlijk licht. Dit theemengsel is bovendien ook geschikt voor in de 'smudgeschelp.'
Ingrediënten: Rozemarijn, bijvoet en brandnetel.

Moeder Gaia:
Een zacht bloemenmengsel welke resoneert met de overvloed van deze mooie Aarde en jou helpt om ook ‘in overvloed te zijn.’  Levend in overvloed is de natuurlijke staat van Zijn en via dankbaarheid trek je dit moeiteloos aan.
Ingrediënten: Moederkruid, kamille, goudsbloem, korenbloem, driekleurig viooltje.

Cailleach:
De wijze wintergodin helpt je met het helen en oslaten van trauma. Via haar geboortekanaal (midwinter) wordt je weer helemaal nieuw en heel.
Ingrediënten: Jasmijnbloesem, roos, zilverschoon en salie.

Het Kleine Volkje:
Een thee geïnspireerd door de kleine natuurwezenvrienden waarin het groen je helpt je lijf vrij te maken van alles wat een pure communicatie nog kan verstoren. Vanuit het hart verstaan wij elkaar het best. Een thee met de intentie de barrières tussen ons te slechten en vrij  en speels in contact te zijn.
Ingrediënten: Meidoorn, framboosblad, rode klaver, heemstwortel, duizendblad, ereprijs.

De Tovenaar:
De wijze man, de alchemist en hij die is in vrede met zichzelf en zo zich kent. Een theetje geschikt voor bij een filosofisch moment, waarin de geest geëerd wordt en we ons verbonden weten met al wat is. De tovenaar brengt je in contact met jezelf.
Ingrediënten: Anijs, agrimonie en wortel van cichorei.

Boselventhee:
De elven van het woud leven in harmonie met de natuur en daarom ook in overvloed. Het woud verschaft ze in alles wat ze nodig hebben en zij zijn gelukkig. Deel mee in de overvloed van het heilige woud!
Ingrediënten: Appel, vlierbes, blauwe bosbes, zuurbes en rozenbottel.

Browniemix:
Een vriendelijk theetje welke helpt om comfortabel in het hier en nu én in je lijf te zijn. Het gezegende leven vormt zich wanneer je optimaal geïncarneerd bent en je de liefde voor het leven ook in het aardse weet te vinden! Boven en beneden optimaal verbonden.
Ingrediënten: Kliswortel, smalle weegbree, malvakruid.

Feeënmagie:
Een zacht bloemenmengsel welke, aldus de feeën, je lichaam zachter maken en het contact met het fijnstoffelijk lichaam daardoor beter wordt. Manifesteren vanuit je hogere zelf, oftewel magie, wordt weer bereikbaar. Feeën vibreren hoger dan de gemiddelde natuurwezens en dus nóg veel hoger dan de mens. Zij weten daarom heel goed hoe het hoort; creeëren in lijn met Bron en de hogere rijken:magie!
Ingrediënten: bloesems van roos, malva en hibiscus.

Pixiethee:
Werkend met de zuivere regenboogenergie maken pixies alles lekker luchtig. We nemen het leven niet altijd te serieus, maar licht! Want licht is wat we zijn en een grapje op zijn tijd is dan ook heel gepast!
Ingrediënten: Knikkers (kun je niet drinken, maar wel aan de pixies geven als geschenk, hihi!), berkenblad, klaproos en moerasspireabloesems.