Lichtontwakers Den, Wilg & Maretak.

In de zoektocht naar manieren om mezelf en anderen te helpen om optimaal te resoneren met ons Authentieke Zelf en Bron en dit lichte, stralende wezen óók in de materie volop aanwezig te laten zijn kwamen er boodschappen uit een hoger lichtrijk. De heldere wezens hier aanwezig boden hulp aan om onze lichamen ontvankelijk en geschikt te maken voor ons hogere Zelf. Er kwamen redenen voorbij waarom onze fysieke lichamen niet altijd geschikt zijn om deze hogere frequentie vast te kunnen houden en waarom onze hoger zelven niet altijd goed kunnen indalen. Kort gezegd: Er zijn vele vormen van blokkades en storende elementen mogelijk die je in een lagere trilling en daarmee in een lager bewustzijn én beperkte gezondheid houden. De dienende wezens uit deze lichtwereld boden hun hulp aan om ons te assisteren in deze bijzondere tijd en vroegen om 'dragers van de energie' welke in feite deze hoge energie vasthouden en voor ons beschikbaar maken, zelfs wanneer we daar qua frequentie nog niet helemaal aantoe zijn. Ze begeleiden ons op deze weg. Ik vroeg in de afstemming wie zou willen helpen in dit proces en Wilg en Maretak gaven antwoord. Later kwam daar ook de Den nog bij, een mooie drie-eenheid waarvan er vast en zeker eentje van met je resoneert...      

De Wilgtinctuur,

De tinctuur die met Moeder Wilg is gemaakt resoneert sterk met het Heilige Vrouwelijke. Ze is in staat om zachtjes met jou door je blokkades heen te stromen, los te maken wat vastzit en het zo, al stromende, uit je systeem te laten vloeien. Ze is excellent in het opsporen van 'indringers' in je lichaam, d.w.z. alles wat energie van je neemt en dit niet in overeenstemming met Bron en het Goddelijk Plan doet. Het stroomt zachtjes uit je weg en het kan zijn dat hiermee emoties gepaard gaan die ook vastzaten in je systeem. Tranen hebben ook een reinigende en helende functie, dus laat ze maar gaan, bij Moeder wilg vindt je de troost en de veiligheid die je in jezelf zoekt en met haar weer opnieuw kan vinden: Je pure essentie. Haar kracht ligt niet in spierballen en strijdkreten, maar in overgave. Door over te geven aan je puurste puurste Zelf vindt je je onschuld weer en van binnenuit ontstaat er een opening waardoor het licht en de liefde weer kan binnenkomen en je helemaal kan vullen. Niets, wat niet in lijn met het allerhoogste is, kan in dit heilig Bronlicht blijven bestaan, alles wast weg, wast schoon tot enkel licht en Bron, verankerd in Moeder Gaia op deze prachtige planeet, overblijft. Zo help je niet alleen jezelf, maar ook het collectief en samen maken we de hemel op aarde realiteit. Wilg helpt je overgeven aan deze zachte grootsheid die in jezelf en in alle leven hier aanwezig is. Ze verbindt je met de levenstroom die door alles stroomt en samen herrijzen jullie, opnieuw als de stralende die je bent. Vele dienende wezens hebben meegeholpen aan deze tinctuur, waaronder: Moeder Gaia, Nehalennia, Skadi, Creatrix & toverfee Cleodora...
€10,00 (50ml)

De Maretaktinctuur,

Zoals gezegd dienen Maretak en Wilg eenzelfde doel bij deze tincturen, al is het ieder op een geheel eigenwijze... Maretak koos ervoor om de drager en ondersteuner van het Heilige Mannelijke te worden en ook hij helpt je alle verstoringen in je systeem op te lossen en te herstellen om je eigen authentieke Zijn optimaal in en door alles heen te laten stralen. Met hem voelde ik een strijder in me wakker worden, hij spoort je aan om te gaan staan voor wie je bent en leert je dat je niet bang hoeft te zijn voor invloeden van buitenaf. Dit betekent enkel dat je nog niet helemaal beseft hoe sterk én hoe licht je zelf eigenlijk wel niet bent! De tinctuur met Maretak reist door je systeem en slecht alle barrières die in je systeem opgeworpen zijn om je van je ware potentieel af te houden. Deze barrières zijn vaak zelf, al dan niet bewust, opgeworpen ter zelfbescherming. Nu niet meer, de leeuw ontwaakt in je, de Heilige Zon straalt in heel jouw wezen en je bént die Heilige Zon! Alles weer in harmonie met Bron, nu! Dat lijkt deze tinctuur te willen zeggen, beginnende natuurlijk met jezelf. Mooi harmoniserend met deze best wel aanwezige kracht is ook een tikkeltje 'ondeugd' in deze tinctuur aanwezig, een lichtvoetig grapje die je helpt alles niet té serieus te nemen zodat je werkelijk, letterlijk én figuurlijk, licht in het leven kan staan. Maretak is in staat om schade in je lichaam tot op celniveau te herstellen. Deze bijzondere plant die hoog in bomen leeft is een ware vertegenwoordiger van het Scheppende Bewustzijn die in alle leven voortleeft en groeit. Deze tinctuur heeft ietsje meer 'spierballen' en kan intens op je inwerken, spaarzaam druppelen dus... Geen wonder als je ziet wie hier het team van lichtwezens heeft aangevuld, o.a. : Cernunnos, Manannán Mac Lir, Ymir, Hoeders van de Centrale Zon en ook hier heeft Toverfee Cleodora bijgedragen in de totstandkoming van deze tinctuur.
€10,00 (50ml)

De Den tinctuur,

Den wilde ook graag aan dit rijtje worden toegevoegd en heeft mij op pad gestuurd om naalden te oogsten van diverse mooie bomen in de omgeving. De den resoneert met 'het eeuwige' in ons en helpt om dit werkelijk te ervaren en werkelijk met ons eeuwige Zelf in onze lijven aanwezig te zijn. Wat in de weg zit wordt afgevoerd, net zolang tot er alleen maar plek is voor het eindeloze licht dat je in essentie bent. Den kan een beetje streng zijn, doch liefdevol. Hij heeft het beste met je voor en wenst dan ook enkel het beste voor je. Met de hulp van den krijg je weer lucht (Ook fysiek een positieve invloed op longen en luchtwegsystemen.). Wanneer de druk van buitenaf als teveel gaat voelen en het leven daardoor zwaar, helpt den je jezelf weer hervinden en te stralen als nooit tevoren. Den heeft een mooie gouden substantie gegeven die je innerlijk en uiterlijk laat stralen. Dankjewel Den.
€10,00 (50ml)

 

***
De tincturen zijn sterk geconcentreerd. Daarom kun je met lage doseringen (aantal druppeltjes) toe. Voel voor jezelf wat goed is, tussen de 2 en 5 druppels in een klein bekertje water per dag is al ruim voldoende voor de geneeskracht van deze Medicijnen om haar werk te kunnen doen. Voel ook even welke tinctuur het beste met je resoneert, overdaad is niet nodig, meerdere wegen naar Rome.... ;)
***