Sheias, natuurbewustwording is bij uitstek geschikt om meer in contact met de diepere lagen van jezelf te komen. Bij ons gaat dit hand in hand met het buiten zijn, in de natuur zijn en jezelf ook te verdiepen in de wereld van onder andere kruiden, natuurwezens en sjamanisme.
Maar ook binnen, in onze cursusruimte, bieden we het nodige aan. De natuur is onze leermeester en gids en vertelt ons over wie we zijn, wat we nodig hebben, welke lessen we te leren hebben en ga zo maar door. Van jaartrainingen tot workshops van 1 dag. Van actief in de buitenwereld op reis tot de wijsheid binnenin ons opzoeken. Ze horen bij elkaar, als uitingen van dezelfde bron. Lees hieronder meer over wat we aanbieden en ontdek wat jou het meeste aanspreekt.

Persoonlijk Kruidenconsult.

Uitgebreid natuurgeneeskundig     advies op jouw afgestemd.

Krachtdierenboodschap.

Een Boodschap uit het dierenrijk, afgestemd op jou.

Wizard's Attunement (op afstand).

Assistentie voor je Hoogste Goed vanuit 'de ongeziene rijken.'

Cernunnos; BZO.

Bezield Ondernemen Traject; met hulp 
van Cernunnos & natuurwezens.

Werken met het Levenswiel.

Jaartraing waarbij we afstemmen op de natuurlijke cycli en wijsheid van de natuur. Geïnspireerd op het Keltisch Levenswiel.

Natuurgeneeskunde bij Dieren.

Een workshop die inzicht geeft in natuurlijke behandelwijzen voor je huisdier.

Ceremonies.

De Ceremonies bij Sheias zijn alle doorgegeven en worden georganiseerd in afstemming met de natuurwezens en natuurgoden die betrokken zijn bij het creeëren van iedere specifieke ceremonie. Van Cernunnos tot Manannán Mac Lir en van Eenhoorns tot Trollen... Allen worden ze veelal graag gezien en gehoord; de oude verbindingen in ere herstellend. Volg voor actuele activiteiten omtrent dit onderwerp, de agenda:

 

 

 

 

Natuurwezenceremonies.

Beleef de wereld van elfen, trollen en kabouters en ontdek wat je van hen kan leren over je eigen natuur...

Kruidenwandelingen.

Ontdek de rijkdom die onze eigen natuur ons te bieden heeft.