Magie van de Natuur,

een natuurwezenreis.

Het is tijd voor ons allemaal om ons weer te verbinden en werkelijk samen te gaan leven met een andere groep magische en bewuste wezens waar wij de Aarde mee delen: Natuurwezens.

Lange tijd hebben we, ogenschijnlijk, afgesneden van elkaar geleefd; een sluier beperkte ons zicht en bewustzijn en verhinderde toegang tot deze wonderlijke wereld. Ooit was dit anders, toen kon je kabouters, elfen, trollen en talloze andere wezens gewoon zien en maakten ze onderdeel uit van de wereld waarin we leefden. De vraag of ze echt bestaan was er niet, je vraagt je ook niet af of een boom wel echt bestaat, je ziet hem gewoon staan.
Nu deze werelden, die van ons en die van hen, zich weer naar elkaar toe bewegen en de frequenties steeds meer met elkaar harmoniseren wordt er gevraagd om ons actief in te gaan zetten voor het herverbinden van deze werelden, zodat we binnenkort niet alleen in geest, maar volledig met elkaar in lijn leven en Zijn. 

Tijdens deze 9-delige cursus gaan we samen ontdekken hoe we dit kunnen doen. Onderwerpen en oefeningen die aan bod komen zijn onder andere:
*
Afstemming; jezelf in de juiste frequentie en staat van Zijn brengen waardoor communicatie met natuurwezens mogelijk wordt.
*
Activaties en herkalibratie van je energiesysteem in lijn met de Nieuwe Aarde Energie.

Werken en leven in harmonie met het geheel.

Boodschappen leren verstaan die de natuurwezens ons geven.
*
Verschillende natuurwezens, hun rollen, functie en hun Zijn.
*
Helpers, beschermers, helers en in overeenstemming werken met hen op velerlei vlak.

Dit en meer zal aan bod komen tijdens de cursus, welke zich zal ontvouwen gedurende 9 weken als een vloeiend geheel waarin de natuurwezens de leiding nemen en ons zullen aanreiken wat zij vinden wat nodig is voor een optimale ontplooiing van onze innerlijke talenten op dit gebied. Op dezelfde wijze is deze cursus ontstaan; geleidt en gestuurd door Cernunnos en vele enthousiastelingen zoals pixies, kabouters, kobolden en meer die eigenlijk allemaal wel wat te vertellen hebben over de weg die je inslaat in verbinding met hen: Een weg vol magie, energie, schoonheid en wonderen. Ja, we ontvangen er zelf ook het een en ander voor terug.   ;)

We zullen niet alleen bij Sheias, te Moddergat, samenkomen, maar ook diverse natuurgebieden bezoeken waar we met de wezens aldaar zullen verbinden en communiceren: Samen Nieuwe Aarde maken. :) 

Voel je resonantie en maakt je hart huppeltjes wanneer je denkt aan onze natuurwezenvrienden? Dan ben je van harte welkom om mee te doen!