(P)aarden Wandeling

Samen met Matsje van stal Kinnema en haar mooie Tinkerkudde gaan we er regelmatig op uit voor een aardende en ontspannen wandeling door het mooie Friese boerenlandschap. Paarden helpen je aanwezig te zijn in het hier en nu, in contact met hen wordt dit van je verwacht en ze zullen erom vragen waarom je niet helemaal hier aanwezig bent. Dit maakt een wandeling mét paarden tot een goede oefening om goed met beide benen op de grond te staan en tegelijkertijd aanwezig te zijn met je Ziel en stralende aanwezigheid in je lijf. Je zult merken dat wanneer dit gebeurt de paarden samen met jou ontspannen en zo wordt de middag zowel voor jou als voor hen een plezierige belevenis.

Om mee te doen is ervaring met paarden niet vereist, Matsje en ikzelf zullen erbij zijn als begeleiders en je goed op weg helpen. Voor we op pad gaan beginnen we met het verbinden met jezelf en het paard wat jou heeft uitgekozen voor de tocht (Dat kunnen ze heel goed zelf). We verzorgen het dier en al doende gaan we uit ons hoofd en in ons lijf. We laten je zien waar je op moet letten en wat jouw energie in de situatie doet, paarden reageren feilloos op je energie en zijn daarom zulke goede spiegels voor ons. 
Voor we op pad gaan nemen we een moment om af te stemmen op onszelf, centreren en gronden we onszelf om zowel fysiek als energetisch op de goede weg te geraken. ;)
Mocht het onderweg toch even teveel worden (daar gaan we niet van uit), kunnen Matsje of ikzelf het paard altijd eventjes van je overnemen.

Ontspanning en in het moment zijn is óók plezier maken, de teugels eventjes laten vieren zodat je op kan laden en werkelijk weer kan voelen wat het is om in verbinding in het leven te staan. Verbinding met jezelf, met je reisgezel het paard en met je omgeving. Allemaal beginnend, gecentreerd vanuit jezelf.

Ga je mee op pad? Je bent van harte welkom. In de agenda staan actuele data en mocht er even geen staan, dan mag je altijd even vragen voor meer informatie.

Locatie:
Stal Kinnema
Ternaarderwei 1 te Hantum.
Eigen bijdrage: €40,00 p.p.
Duur tocht: ca. 2,5/3 uur.
Opgave: info@sheiasnatuurbewustwording.nl
Uiteraard is het wijs om stevig schoeisel te dragen, zowel voor de wandeling als voor de veiligheid bij de paarden. Een flesje water voor onderweg en goed gekleed naar de weersomstandigheden is aangeraden.