Wizard's Attunement

op afstand.

In tegenstelling tot wat films en sprookjesboeken doen geloven, is een tovenaar meer dan iemand die de materie naar zijn hand zet. Het is een verhoogde staat van bewustzijn waarin de tovenaar verkeert waardoor er voor hem zichtbaar wordt wat er 'achter de schermen gebeurt.' Hij is in verbinding met zijn eigen centrum en met Bron, welke met elkaar in resonantie zijn en waardoor zijn werken optimaal dienend kunnen zijn voor het geheel, en dus ook voor jou. 

Persoonlijk heb ik wel even over een drempeltje moeten stappen om mijzelf 'tovenaar' te gaan noemen; voor het rationele hoofd klinkt dat toch een beetje gek in de wereld waarin we nu leven. Toch, door de vele herinneringen die ik heb aan levens waarin ik tovenaar was en welke door dit herinneren naar het hier en nu weer zijn gebracht kan ik er niet omheen om gewoon het beestje bij zijn naam te noemen, anders resoneert het niet volledig met wat ik doe tijdens deze sessies. 
Ook de naam van de sessies was even zoeken en werd, uiteraard, ingegeven via dit 'verhoogde tovenaarsbewustzijn;' Wizard's Attunement. Attunement betekent letterlijk 'in harmonie brengen met' en dat is wat ik mag doen tijdens deze sessies; in harmonie brengen met Bron en je Hoogste Zelf, waardoor ook je aardse leven in harmonie gaat resoneren met wie je in essentie bent. Er wordt in deze sessies letterlijk ruimte vrijgemaakt voor je Goddelijk Zelf om in te kunnen dalen in je lijf en materie.

Dit betekent onder andere:
- De verbinding versterken met Bron en Moeder Gaia.
- Het opruimen van verstoringen in het veld.
- Het opruimen van aanhakingen van entiteiten en andere energieslurpers.
- Het helen en versterken van je energieveld.
- Het in ere herstellen van je oorspronkelijke natuur, hier en nu.
- Het activeren van sluimerende aspecten van jou Multi-Dimensionaal Zijn die klaar zijn om 'mee te gaan spelen' in je (aardse) realiteit.
- Tijdlijnen helen, activeren en rekalibreren met je 'hoogste Plan.' 
- Zuivering van de gidsenteam waar nodig.

De Tovenaar werkt vanaf een 'plek' buiten tijd en ruimte en overziet zo het geheel. Vanuit deze plek werkt hij in nauwe verbondenheid met Bron en de teams voor een hoogst mogelijke uitkomst, in overeenstemming met je Ziel en wat deze voor jouw reis hier en nu gekozen heeft als ervaring. Het is ten alle tijde dienend aan de reis die jij op Aarde voor jezelf (Ziel) gekozen hebt, want anders zou het niet kloppen en eerder naar manipulatie neigen wat natuurlijk niet de bedoeling is. 

Merlijn & de natuurwezens.
Via Merlijn en de natuurwezens heb ik de zogenaamde 'Merlin's Healing' geleerd welke toegepast zal worden tijdens deze afstandsbehandeling. Dit is een helende techniek welke puur vanuit Bron werkt en via helige geometrische patronen je energetisch veld zal opladen, helen, verheffen, verruimen en optimaal doet uitlijnen met de puurste essentie van wie je bent. Dit helpt lichaam, geest en Ziel optimaal met elkaar in harmonie te doen trillen met alle (positieve) gevolgen van dien. 

White Council,
De White Council is een collectief sjamanen, druïden, tovenaars, etc die verspreid over de Aarde leven en de oude, heilige (aarde-)wijsheid bewaren. Ze hebben dit vele eeuwen bewaard en bewaakt terwijl er op deze planeet actief door andere krachten werd gewerkt om dit van de mensen af te houden, oftewel; uit verbinding met de natuur/jouw natuur en dus manipuleerbaar te houden. De 'weg terug naar hoe het was, in essentie altijd is gebleven en ook weer zal zijn,' is door hen bewaard gebleven om ons te helpen terug te keren naar het leven in het aardse paradijs (de grondtoon van de Schepping op deze planeet). Erg mooi en veelomvattend dus. Zij bieden hun hulp nu aan, want het is tijd voor ons allemaal om 'terug te keren' en is niet langer enkel aan een select groepje voorbehouden. 
Communiceren met hen vindt telepathisch plaats en ze zijn over de hele Aarde (Ook nu) geïncarneerd te vinden. Ze houden een lange traditie in stand waarbij kennis van het universum, deze heilige planeet en het leven in zijn puurste essentie bewaard is gebleven om naar buiten te brengen op de juiste tijd: Nu. Daarbij beschikken ze over een rijke kennis en wijsheid op het gebied van genezing van zowel de geest als het lijf (in essentie hetzelfde namelijk) en zullen ze zich met liefde inzetten voor jou en het geheel in deze ceremonie, opdat we allen heelworden en terug kunnen keren naar het leven zoals dat hier in puurste essentie voorbestemd is. 
Grote dank aan hen.

Daar komen de teams nog bij; Een team van Draken, een groep 'Earth-loving Nature Spirits' en ook een team wezens van andere planeten (Onze oer-oorsprongen) hebben aangegeven bij te zullen dragen in deze sessies. Ook de teams van de deelnemers nemen deel.
Dit zal per sessie perfect afgestemd zijn op de behoeften van dat moment en de groep deelnemers die aanwezig is. 
Na aanmelding ontvang je aanvullende informatie over deze ceremonie.
In een apart groepje op Facebook, alleen voor de deelnemers van deze sessies kan hierover gedeeld en verteld worden, zowel door mijzelf als jullie. Wanneer je besluit aan te schuiven kan ik je tevens voor deze groep uitnodigen voor de nabesprekingen en eventuele toelichtingen.

 

Samen worden wij wakker, herinneren we ons Goddelijk Zelf en maken we de Aarde nieuw.