Herfst/winter 2022/2023 zijn er voorlopig even geen attunements te boeken. :) 

Wizard's Attunement

In tegenstelling tot wat films en sprookjesboeken doen geloven, is een tovenaar meer dan iemand die de materie naar zijn hand zet. Het is een verhoogde staat van bewustzijn waarin de tovenaar verkeert waardoor er voor hem zichtbaar wordt wat er 'achter de schermen gebeurt.' Hij is in verbinding met zijn eigen centrum en met Bron, welke met elkaar in resonantie zijn en waardoor zijn werken optimaal dienend kunnen zijn voor het geheel, en dus ook voor jou. 

Persoonlijk heb ik wel even over een drempeltje moeten stappen om mijzelf 'tovenaar' te gaan noemen; voor het rationele hoofd klinkt dat toch een beetje gek in de wereld waarin we nu leven. Toch, door de vele herinneringen die ik heb aan levens waarin ik tovenaar was en welke door dit herinneren naar het hier en nu weer zijn gebracht kan ik er niet omheen om gewoon het beestje bij zijn naam te noemen, anders resoneert het niet volledig met wat ik doe tijdens deze sessies. 
Ook de naam van de sessies was even zoeken en werd, uiteraard, ingegeven via dit 'verhoogde tovenaarsbewustzijn;' Wizard's Attunement. Attunement betekent letterlijk 'in harmonie brengen met' en dat is wat ik mag doen tijdens deze sessies; in harmonie brengen met Bron en je Hoogste Zelf, waardoor ook je aardse leven in harmonie gaat resoneren met wie je in essentie bent. Er wordt in deze sessies letterlijk ruimte vrijgemaakt voor je Goddelijk Zelf om in te kunnen dalen in je lijf en materie.

Dit betekent onder andere:
- De verbinding herstellen met Bron en Moeder Gaia.
- Het opruimen van verstoringen in het veld.
- Het opruimen van aanhakingen van entiteiten en andere energieslurpers.
- Het helen en versterken van je energieveld.
- Het in ere herstellen van je oorspronkelijke natuur, hier en nu.
Ook komt hier een stuk bewustwording bij, want het kan zijn dat andere zielsdelen van jou zich aandienen, de elf in jou, of zeemeermin of een wezen van een oud sterrenvolk die ook 'jij' is. Ik stuur dit niet, er komt wat komt. Opnieuw verbinden met deze delen van jezelf, opnieuw herinneren zou je kunnen zeggen, maakt de talenten en eigenschappen van dit specifieke deel voor jou opnieuw beschikbaar. Wellicht zit er nog een trauma of blokkade op en dan kan deze opgeruimd worden tijdens de sessie. De geziene delen van jezelf, je persoolijke helpers in het geestenrijk, hun boodschappen en tips voor herverbinding zullen allemaal met je gedeeld worden. Aan het rijtje kan dus worden toegevoegd:
- Bewustwording van je (natuurwezen-)zelven.
- Bewustwording van de natuurwezens om je heen.
- Bewustwording van je teams (helpers).
- Clearing en opruiming van je teams.
- Werken met je eigen teams.

- Bewustwording en heling van je multi-dimensionale Zelf.
- Boodschappen van wezens die jou willen bijstaan op je pad.
Geen sessie is hetzelfde en ze zullen allemaal organisch ontstaan met 1 doel voor ogen: Wat jou en je missie op Aarde optimaal mag dienen. De opsommingen zijn bedoeld om je een idee te geven van wat er kan gebeuren. Je bent van harte welkom als je je geroepen voelt, mail gerust voor een afspraak.

 

Samen worden wij wakker, herinneren we ons Goddelijk Zelf en maken we de Aarde nieuw.