Manifesteren vanuit je Innerlijke Bron.
We voelen ons vaak als speelballen in de wereld. Er gebeurt van alles om ons heen en in het digitale tijdperk komt er nieuws op ons af uit alle hoeken van de wereld. Hier reageert iedereen op zijn of haar manier op en men probeert naar beste kunnen er iets moois van te maken of de problemen op te lossen die zich aandienen. Worden deze problemen voor ons gevoel te groot, dan gaan we hier gebukt aan onderdoor of we schuiven ze opzij omdat we er niks mee kunnen en laten het voor wat het is. 
We voelen ons hulpeloos tegenover al die grootmachten op het wereldtoneel en hebben niet het gevoel er iets mee te kunnen. Je bent slachtoffer, je kan er niks aan doen en ondergaat gelaten het lot van de wereld.
Maar wat nou als er nog veel meer in je huist dan je eigenlijk dacht? Dat je eigenlijk jezelf nog niet helemaal hebt leren kennen en dat er veel meer aan je ten grondslag ligt dan je denkt? En wat nou.. als blijkt dat jij zelf de schepper van je wereld bent? Dat wij allen Scheppers zijn? Medescheppers in deze prachtige creatie die we planeet Aarde noemen.

Tijdens deze cursus ga je een jaar lang het levenswiel rond en behandelen we iedere maand thema's die bij de energie van het moment passen. We keren naar binnen in de herfst en reizen zo verder tot we in de verstilde wintermaanden komen. In de wintermaanden komen we ook bij het zogenaamde 'Bronbewustzijn' terecht. Hier worden we wedergeboren om tijdens het voorjaar weer te gaan ontluiken, alleen deze keer bewust van onze diepere realiteiten en scheppende vermogens die diep in ons sluimerden. In de zomer komen wij tot volle wasdom en we kunnen oogsten wat we hebben gezaaid. De natuur is onze leermeester en neemt ons aan de hand om ons te helpen onszelf te ontdekken en te leren kennen.