Home » Diensten

Sheias, natuurbewustwording is bij uitstek geschikt om meer in contact met de diepere lagen van jezelf te komen. Bij ons gaat dit hand in hand met het buiten zijn, in de natuur zijn en jezelf ook te verdiepen in de wereld van onder andere kruiden, natuurwezens en sjamanisme.
Maar ook binnen, in onze cursusruimte, bieden we het nodige aan. De natuur is onze leermeester en gids en vertelt ons over wie we zijn, wat we nodig hebben, welke lessen we te leren hebben en ga zo maar door. Van jaartrainingen tot workshops van 1 dag. Van actief in de buitenwereld op reis tot de wijsheid binnenin ons opzoeken. Ze horen bij elkaar, als uitingen van dezelfde bron. Lees hieronder meer over wat we aanbieden en ontdek wat jou het meeste aanspreekt.

Wizard's Attunement.

1 op 1 sessies waarbij in afstemming gewerkt wordt aan harmonisering, uitlijning en bewustwording van je multi-dimensionale Zelf.

Sheias' Kruidenleer.

Een kruidencursus inclusief met energiewerk, natuurwezens, etc.

Magie van de Natuur,

een natuurwezenreis: Een cursus waarbij je je communicatieve vaardigheden ontplooit en de verbinding met natuurwezens herstelt.

Ceremonies.

De Ceremonies bij Sheias zijn alle doorgegeven en worden georganiseerd in afstemming met de natuurwezens en natuurgoden die betrokken zijn bij het creeëren van iedere specifieke ceremonie. Een aantal zijn zo veelvuldig aanwezig dat ze hieronder een eigen topic hebben gekregen. Volg voor de rest de agenda op de site. :) 

Manannán Mac Lir.

Diverse workshops begeleidt door de zeegod Manannán Mac Lir; een verhaal van zuivering & transformatie.

Natuurwezenceremonies.

Beleef de wereld van elfen, trollen en kabouters en ontdek wat je van hen kan leren over je eigen natuur...

Kruidenwandelingen.

Ontdek de rijkdom die onze eigen natuur ons te bieden heeft. 

Kruidenworkshops.

Workshops met variërende thema's of zelf kruidenolie, tincturen of wat anders maken...