Kruidentheeën met een bijzondere energie.

De theemengsels hier aangeboden zijn gemaakt in resonantie met diverse (natuur-)wezens om je te helpen bij specifieke processen in je leven. Een zuiver lichtkanaal, een bewustere band met Moeder Aarde, of de speelsheid van je innerlijk kind in jezelf opnieuw ontdekken met de natuurwezens. De theeën dragen hierin bij op een milde en subtiele wijze en zijn gemaakt met plantensoorten die met hun geneeskrachtige eigenschappen de processen en energie ondersteunen waarvoor de thee gemaakt is. De fijne mengsels zijn daarnaast ook uitermate geschikt voor een klein genietmomentje in je dag. Meer over het gebruik van de theeën vindt je hier:

Afhalen is  mogelijk bij deelname aan evenementen, cursussen, en/of workshops én bij
Kringloopwinkel de Fûgelpits:
Rondweg-West 39
9101BE Dokkum

Theevariëteiten:

't Kleine Volkje

Een vriendelijk mengsel kruiden gemaakt om je te helpen meer in je eigen natuurlijke staat van zijn.. te zijn. ;) Plezier, vreugde, lichtheid en levenslust zijn een automatisch gevolg van het in afstemming leven met wie je bent. Het kleine volkje (De Natuurwezens) nodigen je uit en helpen je graag je speelse, vrij zelf te ontplooien. Een fijn theetje voor innerlijk kind werk of om samen met de kabouters in je tuin te drinken! ;) 
Het mengsel bevat: Klaver, heemst, meidoornblad, duizendblad, framboosblad en ereprijs.
€4,50

Moeder Gaia

Het rijke mengsel gemaakt voor Moeder Gaia helpt je dichter bij jezelf te blijven en in verbinding met Moeder Aarde te zijn. Geluk, overvloed en (zelf-)liefde resoneren met dit mengsel, gemaakt met korenbloem, kamille, goudsbloem, driekleurig viooltje en natuurlijk moederkruid. Een goede thee om te drinken terwijl je je hart met Moeder Aarde's hart verbindt, de thee ondersteunt het proces. Het genietmoment met deze thee krijgt zo een nog diepere waarde.
€4,50

Cernunnos

Een krachtig kruidenmengsel gemaakt met Cernunnos die extra energie en weerstand geeft. Versterkt je lijf en helpt je beter 'indalen.' Een zachte krachtpatser die het mannelijke met het vrouwelijke harmoniseert. Met de wortels van ashwaganda, alant en paardenbloem, gecombineerd met maretak, is dit een sterke thee die even wat langer moet trekken dan de meeste theesoorten voor een optimale werking.
€4,50

Cailleach

Cailleach's kruidenthee helpt je je lichaam te ontgiften en te ontdoen van onnodige ballast, een toverdrank van de tovervrouwe zelf. 
Deze thee kan goed ondersteunen in processen van heling, traumaverwerking en transformatie. Met vernieuwende en sterk reinigende eigenschappen. Salie, kleefkruid, zilverschoon en jasmijn werken samen in dit mengsel.
€4,50

Manannán Mac Lir

Manannán's kruidenthee spoelt de spinnenwebben uit je hoofd en helpt je met frisse moed het optimale uit je leven te halen. Zijn energie stimuleert en zuivert je energetische kanalen. Goede thee om te (her-)verbinden met Bron of je energiehuishouding te beschermen tegen lagere frequenties. Rozemarijn, brandnetel en bijvoet helpen je hierbij om optimaal in je eigen energie te Zijn.
€4,50

 


Heb je een thee gevonden die met je resoneert?
Je kan deze ophalen in 'tWinkeltje te Moddergat of tijdens deelname 
aan 1 van de activiteiten van Sheias.
In dat geval graag even vooraf aangeven wanneer de activiteit niet in Moddergat plaatsvindt.
Mail gerust voor een afspraak of verdere informatie: info@sheiasnatuurbewustwording.nl