Het Tovenaarswoud,
verhalen over natuurwezens

Het tovenaarswoud is een boek opgedragen aan de natuurwezenvolkeren waar wij deze prachtige planeet mee delen. Nu de mensheid wakker wordt vallen ook hier de sluiers weg en zullen steeds meer mensen zich bewust worden van de vele en diverse natuurwezens om ons heen. Dit mag gevierd worden, want dit was lang niet mogelijk op een zo grote schaal, tot verdriet aan beide zijden van de sluiers. Cornelis Jan, de schrijver van dit boek heeft met velen van hen een liefdevolle connectie, in veel gevallen al ontstaan voor zijn huidige leven. Dit leven echter mogen zowel hij als de volkeren waar hij mee verbonden is eindelijk weer naar buiten treden en oude connecties met de mensen herstellen, helen, vieren! Dit boek is daar een uiting van, gevuld met persoonlijke belevenissen van Cornelis Jan met elfen, trollen, boomwezens, kabouters en nog veel meer. Het is een uitnodiging naar jou om ook je ogen en je hart weer te openen voor deze prachtige wereld, die al die tijd vlak naast jou heeft bestaan!

Auteur: C.J. Cuperus
Hardback
ISBN/EAN: 978-90-830052-4-9

Cernunnos, Cailleach, Danu, Cerridwen, The Morrigan en vele vele anderen vervullen hun rol in het Keltische pantheon. Allen met een eigen verhaal en een gebied waarover ze heersen. Cernunnos neemt de leiding in dit boek en neemt je mee op een reis van ontwikkeling en zelfontplooiing. Hij kent de werelden, hoog en laag, en verstaat de kunst van deze te smeden tot een eenheid om zo terug te komen bij je oorspronkelijke natuur. Hij kent ook jou oorspronkelijke natuur en stimuleert je om opnieuw de verbinding aan te gaan met deze diepere lagen van jezelf en te helen en transformeren waar dat nodig is. Bewustzijnsgroei is een gevolg; dat wat eens van nature bij je hoorde en verloren is gewaand, neem je weer terug door daar deze keer bewust voor te kiezen.  Je bewustzijn groeit, je energie stijgt en steeds grotere gebieden van je wezen ontsluiten zich weer opnieuw voor je tot jij jezelf ook weer aan je eigen Goddelijkheid herinnerd. Cernunnos, Cailleach, Danu, Cerridwen, Rhiannon, The Morrigan… Jij bent ze allemaal en zij zijn jou.

Zo helpen Goden en Godinnen jou op je pad van ontwikkeling en bewustwording. Door ze te eren, eer je dat deel in jou wat met hen resoneert. Door ze te omarmen, omarm je ook je eigen Goddelijkheid en innerlijke kracht. De wereld zelf is onze leerschool en de natuur brengt ons de boodschappen die we nodig hebben om de natuur te leren verstaan, om jouw natuur te leren verstaan en kennen. In Cernunnos’ rijk kom je opnieuw in verbinding met je wilde, ware natuur om te ontdekken dat je alles wat je tegenkomt ook zelf bent. Eindeloos bewustzijn in gesprek met zichzelf, zichzelf leren kennend. Zoals de mens met medemensen spreekt en de Goden onderling, continu zichzelf zoekend en herkennend in de ander tot het besef begint te dagen: ‘Er is geen ander, enkel eenheid’. En de illusie van de dualiteit je geleerd heeft wat je wilde leren om weer mee terug te nemen naar de Bron.

Auteur: C.J. Cuperus
Hardback
ISBN 978-90-830052-3-2

En ook in ontwikkeling...
Manannán Mac Lir!

Waarin hij vertelt over zijn oeroude rol in de wereld, zijn functie in de wereld van de Sídhe (Elfenvolk), de Keltische wereld met Scandinavië verbindt en bijdraagt aan het collectief d.m.v. het helen en wakker maken van onze oeroude wortels.