Alle artikelen op deze pagina kunnen in Nederland naar u verzonden worden. Bent u woonachtig in het buitenland en u wilt toch graag 1 of meer artikelen van deze pagina bestellen? Dan graag even mailen naar: info@sheiasnatuurbewustwording.nl en regelen we het zo! 
Elke vrijdag worden pakketjes verzonden.
Alvast bedankt en fijn dat je er bent!

U kunt het tWinkeltje ook bezoeken op onze locatie in Moddergat, iedere woensdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 uur of op afspraak. Hier is nog veel meer te vinden!

Nieuw! 

(Binnenkort!)

Biologische kruidentheeën gebaseerd op energieën uit de natuur, want die is óók bezield!
Zuiver afgestemd en gemaakt met een intentie voor een weldadig effect voor de theedrinker, zijn deze theeën een geschenk voor zowel je lichaam en je geest. Sheias doneert met de Sheias Elemental Theeën tevens een deel van de opbrengst aan Vogelopvangcentrum de Fûgelpits!

Bent u een winkelier en wilt u deze theeën ook graag verkopen én daarmee ons helpen Vogelopvangcentrum de Fûgelpits te ondersteunen? Heel graag! :) Mailt u in dat geval even naar info@sheiasnatuurbewustwording.nl 
en vraag naar de inkoopprijzen en voorwaarden.
Kijk hier of er een verkooppunt in jou regio is:

Boeken en kaartensets.

Eigen werk en ander geïnspireerd werk.

Amuletten.

Amuletten gemaakt in afstemming met natuurgoden en natuurwezens die de drager beschermen en kracht geven.

Natuurwezen-armbanden.

Armbandjes geïnspireerd door natuurwezens en afgestemd op hun helende invloeden. Gemaakt in co-creatie met Atelier de Bonte Vink!
(Ze zijn er bíjna! Hihi!)

Oliën voor de Ziel.

Oliën voor uitwendig gebruik. In ceremoniële sfeer gemaakt voor bijstand en ondersteuning in tijden van ascensie. Klik op het product voor een beschrijving of lees ze hier allemaal op een rijtje:

Theeën.

Allemaal hier gemaakt met pure, biologische ingrediënten.

Boomoliën.

Van maker Patrice Bouchardon: Oliën met de genezende essenties van bomen. Voor Uitwendig gebruik; wrijf enkele druppels in je handen en breng zachtjes aan op de plek van je lichaam waar het nodig is of direct 3 druppels ter plaatse bij hevige verstoring.

Edelstenen.

Een kleine selectie uit het tWinkeltje assortiment. Stenen welke graag op reis willen naar een nieuwe hoeder!

Lees hier meer over hoe wij stenen selecteren en ermee omgaan:

Divers.

Online Diensten.