Middels een samenwerking tussen Eelke Jan (Kunst), Yvonne van de Bonte Vink (Sieraden makerij), mijzelf (Energetische afstemming met de wezens) ontstaan de amuletten die je op deze pagina vindt. 
We maken enkel diegenen waarom gevraagd wordt en alle amuletten zijn geladen met de energie en ondersteuning van de betreffende wezens, hetzij natuurgod, natuurwezen of ander liefdevol wezen.
Edelstenen helpen deze energie te dragen en dienend in te zetten voor jou, de drager. 
In de beschrijvingen bij de amuletten lees je over de werking en energie van ieder specifiek amulet. 

Amulet Sheia

€ 69,00

Amulet Sheia

€ 69,00

Bescherming, oude wijsheid, veilige levensreis, innerlijk ontwaken.
Sheia is een Keltische beschermgeest die druïden en wijzen helpt de oude heilige kennis te beschermen en terug te halen naar het ‘nu.’ Hij wordt vaak gezien in de vorm van een witte hond of wolf, maar zijn bewustzijn gaat deze vorm ver voorbij. Sheia helpt je je eigen, authentieke pad in zuiverheid te bewandelen. Met het oog op het verleden, maar hier niet in blijven hangend, maar deze juist dienend in te zetten voor het hier en nu.
Als amulet brengt helpt deze energie je gecentreerd te blijven en de oude kennis en wijsheid die vanuit vorige levens in je bewaard zijn gebleven te doen ontwaken en integreren in je systeem. Zo kan er werkelijk dienend geleefd en gewerkt worden: Geworteld in het verleden, levend in het Nu, dienend aan de volgende generaties.
De stenen die hierbij gekozen zijn:
Witte Maansteen, helpt je afgestemd met de natuurlijke cycli van de natuur te leven en alzo in harmonie op aarde te zijn. Rust, balans en een gevoel van verbondenheid (met al wat is) zijn geschenken van deze steen. Maansteen versterkt je heldere waarnemingsvermogens en helpt je voorbij de sluiers te zien, dromen te onthouden en brengt je zo meer in contact met het geestelijke en heilige in jezelf én in de wereld: Zo binnen, zo buiten. Zo boven, zo beneden. Het is een vrouwelijke steen met een liefdevolle en verhelderende invloed in je leven. Net als sodaliet brengt ze zelfinzicht; Leer jezelf kennen en je kent de wereld, ontdek het Goddelijke in jezelf en al wat leeft: Zo binnen, zo buiten wederom. De wolf huilt naar de maan en eert haar om de diepe wijsheid die zij brengt en het licht wat zij schijnt op onontgonnen gebieden van de geest.
Sodaliet, deze steen helpt bij het doorbreken van negatieve patronen, geeft zelfinzicht en helpt je trouw te blijven aan jezelf; een onontbeerlijk onderdeel van ‘je eigen pad lopen.’ Sodaliet helpt je om voor jezelf op te komen, je uit te spreken en beperkingen los te laten. Zo draagt deze steen bij aan een sfeer van harmonie.

Amulet Cernunnos

€ 55,00

Amulet Cernunnos

€ 55,00

Gehoornde God, passie, levenskracht, viriliteit, zelfacceptatie, bescherming, boven en beneden in harmonie, jeZelf belichamen/indalen in de stof, Vader.
Cernunnos, de gehoornde god, brengt met zijn gewei licht in verbinding met de donkere Aarde: Beide dienend aan het geheel en optimaal wanneer ze met elkaar verbonden zijn en in harmonie. Cernunnos helpt je zowel licht als duister zonder oordeel aan te kijken opdat je verder kan groeien en sterker worden. Cernunnos vraagt je om in je kracht te gaan staan, je passies te voelen en vol in het leven te gaan staan: Het leven mag geleefd worden! Oude dogma’s verbrijzelen in zijn aangezicht en je wordt weer werkelijk vrij. Cernunnos is de god van de wilde natuur en maakt deze ook in jou wakker. Zonder schroom leer je jezelf weer te zijn en dit betekent niet ‘van God los,’ zoals dat soms vertaald wordt, maar juist in verbinding mét. Zijn gewei reikt tot in de hemelen en zijn dierlijke lijf belichaamt de passies en geneugten van de Aarde welke ten volle geleefd mogen worden dienend aan het geheel. Zo is de natuur bedoeld, zo ook jij, want ook jij bent deze natuur. Cernunnos brengt je in contact met je gepassioneerde en sensuele zelf en helpt je herinneren dat hier niks fouts is, het aangeleerde en geconditioneerde valt van je af.
Dit is aan Cernunnos’ amulet meegegeven om de drager te helpen vrij, brullend en liefhebbend op te helpen staan in zijn/haar eigen pure kracht.
De steen hierbij gekozen:
Is rode tijgeroog, ook wel stierenoog genoemd. Van alle tijgerogen de meest aardende. Rode tijgeroog stimuleert passie en biedt bescherming. Hij helpt je rechtop te staan, geeft je ruggengraat en extra energie. Het is een steen van onvoorwaardelijke liefde en helpt je bij bijvoorbeeld bindingsangst of gevoelens van ‘niet hier willen zijn.’ 

Gehoornde Godin, de Weg van het Hart, overgave, Vrij in de/je natuur, je eigen weg volgen, levensvreugde en overvloedige energie door deze vrij te laten stromen.
Als een dartel hertje beweegt zij zich door de velden, helemaal in haar element. Velen hebben gepoogd zulks een schoonheid te vangen, maar ze is ongrijpbaar voor bezitterige handen en bovendien kan een dergelijke schoonheid alleen maar vrij en puur bestaan als zij geheel vrij gelaten wordt. Elen of the Ways is de godin van de ‘Weg van het Hart’ en met haar werken valt ook niet te sturen, maar vindt plaats in overgave. Hoofd uit en zakkend naar het Hart transformeert je wereld en zie je deze weer als de magische plek die Zij is. Met Elen reizen is reizen door een wonderlijke wereld waarin sprookjes echt bestaan, je ziet het en voelt het en vult je met geluk. Als Elen een mens was, dan was zij waarschijnlijk een hippie. ;)
De steen hierbij gekozen:
Unakiet, stimuleert het zelf genezend vermogen en geeft inzicht in waar jij in je energie bent geblokkeerd (en dus niet vrij bent). Rijk geschakeerd in haar kleurenspel is ook Unakiet niet in 1 zin te vangen, maar een steen die stimuleert om vrij en in overvloed te leven. Unakiet beschermt je tevens door stralingen uit je omgeving zoals 5G e.a. voor je op te vangen. Het is daarom wijs de stenen ook regelmatig even schoon te spoelen of anders te reinigen.

Wintergodin, Moeder & Oude wijze, transformatie, wedergeboorte, authenticiteit, puur.
The Cailleach is een oude godin in het Keltische pantheon en 1 van de vele gezichten van ‘de Grote Moeder’.’ Zij heerst over de winter, een periode waarin het leven op de proef gesteld wordt; wat is sterk genoeg of zuiver genoeg om te blijven bestaan? The Cailleach helpt je hierbij en helpt je (h)erkennen wat echt is en wat illusie. Ze is een gids en beschermer tijdens processen van dood en wedergeboorte en helpt je hierin jezelf te vinden; de Jij die voorbij alle verschijnselen en illusie gaat en is. Ze is niet de pijn en de drama waar dit vaak mee geassocieerd wordt, maar de liefdevolle Moeder die je loodst in uitdagende tijden en processen om er vervolgens sterker en meer in verbinding met jezelf uit te komen.
Als amulet beschermt ze je energie, houdt infiltrerende energieën bij je vandaan en helpt ze situaties helder en objectief te zien zodat je weloverwogen en dienstbare (aan jeZelf) keuzes kan maken die je levenssituatie verbeteren. Ze is de Moeder van je Ziel en houdt onvoorwaardelijk van je.
De steen hierbij gekozen:
Bergkristal, wat bijna op versteend ijs lijkt, voelt zeer passend bij haar energie, ook vanwege de werking, want bergkristal zuivert je energiesysteem, beschermt tegen lagere frequenties en is in staat informatiedrager te zijn omdat ze zelf volledig puur, open en oordeelloos is (als Cailleach). Haar krachtige licht voelt sterk en onverbiddelijk en toch is dit precies wat je het beste helpt. Onze grootste angst is vaak ons eigen licht en kracht omarmen en zowel bergkristal als Cailleach zetten juist dit volop in de schijnwerpers opdat jij ook kan stralen in volledige resonantie met je puurste Zijn.